​Akustik

Acoustic Room fra Fantoni

Efterklang og baggrundsstøj er negative faktorer, som påvirker produktiviteten på arbejdspladsen såvel som folks velbefindende. Akustisk værelse skaber en akustisk beskyttet havn inde i et åbent kontor eller kollektivt miljø til møder og andre situationer, der kræver særlig privatliv og fokus. Fire moduler i forskellige størrelser til at skabe lydisolerede øer, beskyttet mod det omgivende arbejdsmiljø eller fra travle områder med høj fodtrafik. Udtænkt som mødeområde eller for dem der har brug for noget privatliv.

Oprettelse af et mødelokale i et åbent plan er simpelt med et akustisk værelse. Det ekstra store modul kan nemt rumme et bord til flere personer, komplet med alle møbler og multimedieteknologi.

Findes i mange rum størrelser fra ”Phone boks” op til 300 x 600 cm, med eller uden gulv, enkelt eller dobbelt glas.​

​- Download katalog her  pdf

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

luceplan

I delte rum - til arbejde, studere, spisestue, fritid støjforurening forårsaget af uvelkomne og distraherende lyde, har en negativ indvirkning på menneskets psykologiske velbefindende. Belysningsforhold påvirker også vores humør og sundhed, en grundlæggende rolle i skabelsen af et rum, der passer til forskellige behov. Tilvejebringelse af korrekt belysning og større akustisk styring på samme tid - for bedre forståelse af tale og reduktion af støjudbredelse - gør det muligt at generere et behageligt miljø, der bidrager til at øge trivsel og produktivitet.

Luceplan har stor erfaring med oprettelsen af "All-in-one" løsninger, der kombinerer høje tekniske belysnings niveauer og lydabsorberende ydeevne. En række produkter er sande arkitektoniske dele, der er i stand til at definere og tilpasse enhver sammenhæng. Belysningssystemer, der kombinerer løsninger af indretning og akustisk komfort til offentlige og private indstillinger, en kreativ tilgange til den højeste ydeevne, designens skønhed til lysets kvalitet: skræddersyet belysning, der giver og tilpasser plads, i en perfekt balance af teknologi og design.

- Download katalog her  pdf

EMFIMA Collection ApS

CVR: 37985155​

​Telefon: ​ +45 41 67 54 16​

E-mail:  ck@emfima.dk

EMFIMA Collection dækker behovet for møblering og belysning inden for Office, Learning, Care og Hospitality.